Rihanna в саундтрака на “Черната пантера: Уаканда завинаги”?

Слухове за нова музика от звездата развълнуваха феновете ѝ

18 октомври 2022
social
Снимка от кадър Twitter

Слухове, че Rihanna е записала две нови песни за саундтрака на предстоящия филм “Черната пантера: Уаканда завинаги”, се разпространяват в социалните мрежи. Информацията не е потвърдена официално, но предизвика огромно вълнение сред феновете на звездата, които вече 6 години чакат тя да се завърне с нова музика. 

През тези години тя изгради бизнес империя с марка за козметика и дамско бельо, превърна се най-младата милиардерка, която сама е спечелила състоянието си, а наскоро роди и първото си дете.  

Макар на този етап музикалното участие на Rihanna в “Уаканда завинаги” да е само слух, все пак за почитателите ѝ има и друга надежда за нови песни от нея. През февруари 2023 г. тя ще бъде хедлайнер на шоуто в полувремето на Супербоул в Аризона и този факт също подхрани предположенията, че най-после ще чуем нещо ново от звездата.  

Kendrick Lamar беше продуцент и автор на саундрака за първия филм “Черната пантера”. Албумът дебютира под номер 1 в САЩ. Основната песен към продукцията “All the Stars”, в която Lamar си партнира със SZA, беше номинирана за “Оскар”. 

“Уаканда завинаги” излиза по кината на 11-и ноември.

Новини