The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Rihanna все пак се появи на бала Мет Гала
Rihanna все пак се появи на бала Мет Гала
Снимка: БГНЕС
Rihanna все пак се появи на бала Мет Гала Вторник, 03.05.2022 г., 17:00 ч. Звездата е в напреднала бременност и всеки момент се очаква да роди

Rihanna винаги е била сред сензациите на бала Мет Гала, и не само там. Тази година обаче звездата пропусна модното събитие, защото скоро се очаква да роди първото си дете.

Все пак модната икона не отсъстваше напълно от Мет Гала. 34-годишната изпълнителка и бизнесдама е била почетена от организаторите по специален начин. 

Rihanna публикува кратко видео, което разкрива нейна статуя в музея “Метрополитън”, където се събират звездите за бляскавата вечер. В поста си тя благодари за историческата чест. 

Статуята е направена по снимка на Rihanna от фотосесия за броя на сп. Vogue за месец май, на която тя носи дреха по тялото. Мраморната скулптура почита и гръцката богиня на мира Ирена.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

В интервюто към изданието певицата говори за уникалния си усет за мода, който продължава да демонстрира дори и в напреднала бременност. Тя казва, че въпреки промяната в тялото ѝ, никога няма да я видим да пазарува в отдела за бременни в магазина.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Vogue (@voguemagazine)

Коментари