The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Robbie Williams се събира с Take That
Robbie Williams се събира с Take That
Снимка: БГНЕС
Robbie Williams се събира с Take That Понеделник, 18.05.2020 г., 16:36 ч. Уникалната им изява е с благотворителна цел

Robbie Williams ще се събере с бившите си колеги от Take That за виртуален концерт, а поводът отново е коронавирусната пандемия.

Тези дни певецът намекна за възможната музикална среща по време на разговор онлайн в социалните мрежи и сега беше разкрито, че Robbie наистина ще се присъедини към Gary Barlow, Howard Donald и Mark Owen за изпълнение на 29-и май.

Концертът ще бъде първи от поредица подобни събития, организирани с благотворителна цел от британски финансов сайт.

"Събираме се с нашия стар приятел за едно-единствено изпълнение! Винаги е страхотно да сме отново заедно с Robbie и много се вълнуваме, че ще бъдем част от това уникално шоу, на което всеки ще може да се наслади от дома си", казват останалите членове на Take That в изявление.

Robbie добави: "Нямам търпение да пея с момчетата отново - винаги е удоволствие... Ако не можем да отидем на стадиона... ще пренесем стадиона при нас".

Според британския вестник "The Sun" организаторите са похарчили неизвестна, но значителна сума, за да осъществят събирането на бандата.

Събраните от изявата средства ще бъдат дарени за подпомагане на засегнатите от финансовата криза, причинена от мерките срещу коронавируса. Сред тях са и безбройните служители от сферата на шоубизнеса, които са останали без работа заради отмяната на концерти и други публични събития заради пандемията.

Take That дебютираха през 1990 г. и се радваха на голяма популярност, но групата се разпадна през 1996 г. През 2005 г. те се събраха без Robbie, а днес продължават да работят заедно като трио - останаха само Gary, Mark и Howard, след като Jason се отказа от мястото си в състава през 2014 г.

Коментари