Robbie Williams ще пее в “Роял Албърт Хол” в Лондон през ноември

Двата специални концерта ще бъдат заснети и използвани за биографичния филм “Better Man”

25 октомври 2022
social
Снимка от twitter

Robbie Williams ще изнесе два специални концерта в “Роял Албърт Хол” в Лондон следващия месец. 

Певецът, който издаде албума си “XXV” миналия месец и подобри рекорди с компилацията, ще изпълни пред публиката микс от свои суинг класики и някои от най-големите си хитове на 6-и и 7-и ноември.  

Според информацията двете шоута ще бъдат заснети, а кадрите ще се използват за сцена от предстоящия биографичен филм за Williams “Better Man”. Снимки за проекта под ръководството на режисьора Michael Gracey (“Най-великият шоумен”) се проведоха по-рано тази година в Мелбърн, Австралия. 

Споменатата сцена ще се използва за пресъздаване на концерта на изпълнителя в популярната зала през 2001 г., който беше заснет и издаден като концертен филм със заглавие “Live At The Albert”.

За да бъде всичко докрай точно с оригинала, за двете специални дати следващия месец има задължителен дрескод - строго официално облекло. Шоуто през 2001 г. беше част от промоциите на албума на Williams с кавъри на суинг класики “Swing When You’re Winning”. 

Продажбата на билети за концертите в Лондон започва на 27-и октомври. 

Певецът в момента има изяви във Великобритания и Ирландия, част от турнето му за представяне на албума “XXV”, а наскоро обяви и дати за Европа през 2023 г.

 

Новини