Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Робърт Дауни се сбогува с Iron man, става Шерлок Холмс
Робърт Дауни се сбогува с Iron man, става Шерлок Холмс
Робърт Дауни се сбогува с Iron man, става Шерлок Холмс Понеделник, 15.07.2019 г., 17:17 ч. „Уорнър Брос” отдавна планира да започне работа над третия филм, но плътният график от снимки на Робърт Дауни Джуниър във филмите за супергерои на „Марвел“ все пречеше на това

"Да играя Железния човек в продължение на над 10 години беше „творчески удовлетворяващо“, призна холивудската звезда Робърт Дауни Джуниър, който се превъплъти в супергероя на „Марвъл“ между 2008 и 2019 година.

54-годишният актьор каза, че ролята на Тони Старк била едновременно вълнуваща и „изисквала много усилена работа“ и той бил доволен, че е излязъл от зоната си на комфорт и е потърсил нови роли за изява.

2_7.jpg

„Беше много, много, много усилена работа и трябваше да навляза доста надълбоко, но не съм бил принуждаван да изследвам нови граници на това какъв ще бъде творческият ми и личният ми живот след това“.

Актьорът подчерта, че е много важно да знаеш къде да поставиш чертата между ролята, която изпълняваш на големия екран и собственото ти "Аз" в реалния живот. „Първото нещо, което научаваш в актьорството е – естетическа дистанция. Аз не съм моята работа. Аз не съм това, което правя в студиото“, посочва звездата.

Междувременно стана ясно, че Шерлок Холмс с Робърт Дауни Джуниър се завръща на голям екран. Новият филм от поредицата ще бъде заснет от Декстър Флечър, който поема режисурата на най-прочутия детектив от Гай Ричи. Бившият съпруг на Мадона снима предишните две ленти, припомня БГНЕС.

Компанията „Уорнър Брос” отдавна планираше да започне работа над третия филм, но плътният график от снимки на Робърт Дауни Джуниър във филмите за супергерои на „Марвел“ все пречеше на това. Джъд Лоу отново ще изиграе ролята на доктор Уотсън. Третият филм от поредицата трябва да има премиера на 21 декември 2021 г.

Коментари