Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
"Ролинг стоунс" издадоха първата си песен от 2012 г.
Снимка: facebook
"Ролинг стоунс" издадоха първата си песен от 2012 г. Петък, 24.04.2020 г., 15:40 ч. "Living in a Ghost Town" e посветена на пандемията от COVID-19

"Ролинг стоунс" издадоха първата си песен от 2012 г., посветена на пандемията от COVID-19.

Песента "Living in a Ghost Town" ("Да живееш в призрачен град") е записана частично по време на социалната изолация. Видеото към нея показва пустите улици в Лондон, Лос Анджелис, както и други градове.

"Бяхме в студио да записваме още преди препоръките за изолация и помислихме, че една от песните отразява времето, в което живеем - заяви Мик Джагър. - Работихме по нея в изолация. И ето я . . . Надявам се да я харесате".

Записът на песента е започнат в Лос Анджелис през 2019 г. След това, с обявяването на ограниченията заради пандемията по света, музикантите са променили част от текста и са добавили някои детайли.

Преди по-малко от седмица "Ролинг стоунс" изпълниха "You Can't Always Get What You Want" от домовете си с видеоконферентна връзка за концерта "Един свят: Заедно вкъщи".

Песента "Living in a Ghost Town" е издадена само във формат за стрийминг и теглене от интернет.

Заради пандемията "Ролинг стоунс" отмениха турнето си в Северна Америка, което трябваше да започне на 8-и май. Музикантите не са издавали оригинален албум от "A Bigger Bang" през 2005 г., но казват, че работят "бавно" по нова серия от песни. Предишните им оригинални песни "Doom and Gloom" и "One More Shot" бяха включени в албума "GRRR!" от 2012 г.

Коментари