Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts

Барабанистът няма да участва в американското турне на бандата заради здравословни проблеми

05 август 2021
social
Снимка от facebook

Членовете на Rolling Stones изразиха подкрепа за барабаниста Charlie Watts, след като стана ясно, че той няма да участва в предстоящото турне на бандата в САЩ, защото се налага да "почива и да се възстанови" след извършена медицинска процедура.

Легендарните рок музиканти стартират турнето "No Filter" през септември. Тази сутрин в социалните мрежи Rolling Stones публикуваха изявление, в което се казва, че Watts няма да бъде на разположение за обиколката, а представител на групата обясни, че той е претърпял успешна процедура, но лекарите са го посъветвали да отдели време за качествена почивка и възстановяване.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Rolling Stones (@therollingstones)

Watts, който ще бъде заместен за турнето от Steve Jordan, каза: “Този път не прецених добре времето. Работя здраво, за да съм във форма, но днес приех съвета на експертите, че това ще отнеме известно време".

Mick Jagger, Keith Richards и Ronnie Wood също публикуваха послания в подкрепа на колегата си и в същото време приветсваха Jordan, който ще седне временно зад барабаните.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Mick Jagger (@mickjagger)

През април Ronnie Wood получи зелена светлина да се върне към обичайните си дейности, след като по време на пандемията за втори път е водил битка с раково заболяване.

Новини