The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Rolling Stones празнуват 60 години с концерти в Европа
Rolling Stones празнуват 60 години с концерти в Европа
Снимка: facebook
Rolling Stones празнуват 60 години с концерти в Европа Понеделник, 14.03.2022 г., 13:19 ч. Турнето на рок ветераните започва през лятото

След няколко дни намеци, рок ветераните Rolling Stones обявиха подробности за турнето си по случай 60-годишния юбилей на групата.  

Обиколката ще бъде във Великобритания и Европа през лятото.

Турнето “SIXTY” с ново шоу и продукция започва от Мадрид на 1-и юни, след което ще мине през Мюнхен, Ливърпул, Амстердам, Берн, Милано, Лондон, Брюксел, Виена, Лион, Париж, Гелзенкирхен и Стокхолм.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от The Rolling Stones (@therollingstones)

Серията следва концертите на Mick Jagger, Keith Richards и Ronnie Wood “No Filter” в САЩ. 

“Извиняваме се, че ви накарахме да чакате толкова дълго, но това приключи”, коментира Keith Richards, “Винаги съм казвал, че най-доброто място за рокендрол е на сцената заедно със Stones, а тази година е много специална. Нямам търпение да репетираме с Mick, Ronnie и някои приятели, колелото се върти. Ще се видим много скоро”. 

Ronnie Wood добави: “Когато погледна към морето от хора, когато свирим в Европа, виждам само усмивки. Това стопля сърцата ни и се радвам, че правим щастливи хората винаги, когато се изявяваме на живо. Нямам търпение да се качим на тази нова сцена с момчетата и да се позабавляваме”.

По време на концертите за юбилея, групата ще отдаде почит на покойния барабанист Charlie Watts, който почина миналото лято на 80 години.

 

Коментари