Rolling Stones ще продават шоколад

Бандата ще представи собствена марка от сладкото изкушение в магазина си в Лондон

20 януари 2021
social
Снимка от facebook

Rolling Stones ще лансират на пазара своя марка шоколад. Така рок динозаврите ще обогатят продуктовата серия с маркови стоки, които се продават в техния тематичен магазин в Лондон.

Според Daily Star сладкото изкушение ще се предлага в два варианта - млечен шоколад, наречен "Brown Sugar" и черен шоколад, който носи името "Cherry Red", вдъхновено от фраза в текста на тяхното парче "You Can’t Always Get What You Want". Продажбата ще стартира от понеделник и в онлайн магазина на Stones, а цената е около 6 британски лири.

През ноември миналата година Rolling Stones пуснаха и сайт за онлайн продажби, след като по-рано откриха физически магазин в британската столица.

Междувременно Keith Richards сподели в интервю, че по време на пандемията се е захванал с градинарство, за да минава по-бързо времето в изолация. “Прекарах цялото лято като се наслаждавах на градината си и самият аз малко градинарствах - поливах зеленчуците и подобни неща. Започнах да водя много по-нормален начин на живот, което не е нормално", каза китаристът на Stones.

Новини