Романът между Ben Affleck и Ana de Armas свърши

Причината за раздялата им са децата 

19 януари 2021
social
Снимка от instagram

Ben Affleck и Ana de Armas са се разделили след продължила близо година връзка, пише сайтът на сп. "People". Според източници от обкръжението на актьорите раздялата им е била "по взаимно решение" и "приятелска". Предполага се, че 48-годишният Affleck и 32-годишната De Armas са решили да се разделят, тъй като са "на различни етапи от живота си".

"Помежду им има дълбока любов и уважение. Ben има желание да продължи да работи върху себе си. Той е зает с професионални ангажименти и има отговорности като баща. И двамата са доволни от житейските етапи, на които се намират", казва неназован източник, цитиран от изданието. "Ben вече не излиза с Ana. Връзката им беше сложна. Ana не искаше да бъде постоянно в Лос Анджелис, а Ben очевидно трябва да е в града заради децата си", допълва друг приближен до бившата двойка.

Affleck има три деца - 14-годишната Violet, 11-годишната Seraphina и 8-годишния Samuel от брака с бившата си съпруга, актрисата Jennifer Garner.

Според други източници, актрисата иска да има деца в бъдеще, докато актьорът не иска да има повече деца. За романа между Ben Affleck и Ana de Armas за първи път се заговори през март миналата година след срещата им на снимачната площадка на филма "Дълбока вода". De Armas потвърди връзката им през април, публикувайки снимка, на която двамата празнуват 32-рия й рожден ден. По време на карантината заради коронавирусната пандемия Ben и Ana се изолираха заедно в дома на актьора в Лос Анджелис. Излизанията им от къщата редовно попадаха във фотографските обективи.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от A N A D E A R M A S (@ana_d_armas)

Новини