Sabrina Carpenter включи Barry Keoghan в новия си сингъл “Please Please Please“

07 юни 2024
Sabrina Carpenter
Снимка от Animato Music / UMG

След световния си хит “Espresso“, дебютното си изпълнение в Saturday Night Live и сет на Coachella, Sabrina Carpenter пуска новия сингъл “Please Please Please“. Преди броени дни изпълнителката обяви своя шести албум, озаглавен “Short n' Sweet”, който излиза на 23 август.  

„Този проект е доста специален за мен и се надявам, че ще означава много и за вас“, пише Sabrina в социалните мрежи, като едновременно с това разкрива заглавието, обложката и датата на издаване на “Short n' Sweet”.

Новата ера на Carpenter продължава и с музикален видеоклип към “Please Please Please“, в който участва не кой да е, а номинираният за "Оскар" актьор Barry Keoghan, с когото певицата има връзка. Режисирано от Bardia Zeinali, кинематографичното видео ни пренася там, където приключва визуализацията на “Espresso”. Това е криминална драма и за Sabrina титлата музикант може и да е приоритет, но актьорският ѝ опит не остава на заден план. 

“Espresso“ се позиционира за пета поредна седмица под номер 1 в официалната класация за сингли на Обединеното кралство. Неустоимото поп парче на изпълнителката си остава най-стриймваното за седмицата във Великобритания (7,7 милиона стрийма) и вече категорично е един от фаворитите за песен на лятото на 2024 г. През май Carpenter изпълни “Espresso“ по време на дебютното си участие в Saturday Night Live, заедно с песните си „Feather“ и „Nonsense“. Тя се присъедини и към Coldplay за изненадващо изпълнение на „Big Weekend“ на BBC Radio 1 на 26 май в Лутън, Великобритания.

Magic - Музиката, която обичаш

Новини