Samuel L. Jackson се завръща като Ник Фюри

Първи трейлър на новия сериал на Marvel “Secret Invasion”

11 септември 2022
social
Снимка от кадър YouTube

Първи кадри от няколко нови продукции на Marvel Studios бяха представени на събитието на Disney, D23 Expo. За съжаление, само за някои от тях трейлърите бяха пуснати онлайн. 

Феновете вече могат да видят видео от предстоящия сериал “Secret Invasion” и хорър филма, създаден специално за Хелоуин, “Werewolf by Night”.

Don Cheadle, който се завръща в ролята си на Джеймс Роудс, излезе на сцената на събитието, за да говори за “Secret Invasion”, който ще проследи Ник Фюри (Samuel L. Jackson) докато той да се занимава с продължаващото нашествие на съществата Скръл в живота на Земята. Jackson изпълнява ролята на тайния агент от 2008 г., когато се появи в “Железният човек”. 

В краткия сериал, който ще излезе следващата година, участват още Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Martin Freeman, Dermot Mulroney, Kingsley Ben-Adir, Olivia Colman и Emilia Clarke.

Marvel показаха и видео от “Werewolf by Night”, първата им специална продукция за отбелязване на празник, а именно Хелоуин, която ще бъде последвана от тематичнo коледнo издание на “Пазители на галактиката”. Краткият филм е с режисьор Michael Giacchino и с участието на Gael Garcia Bernal и Laura Donnelly. Премиерата е на 7-и октомври. 

Marvel представиха и кадри от “Echo” и втория сезон на “Локи”, но те не бяха публикувани онлайн. 

 

 

Новини