Sean “Diddy” Combs издава първи албум от 17 години

23 август 2023
Sean Diddy Combs
Снимка от YouTube screenshot

Sean “Diddy” Combs издава първия си албум от 17 години. 

Известният рапър, продуцент и актьор съобщи, че записът носи заглавието "The Love Album: Off The Grid", а датата за появата му е съвсем скоро - на 15-и септември.

В Instagram Diddy публикува почти 4-минутно видео, посветено на новия си проект, и обяви, че ар-енд-би музиката е жива. В трейлъра се появяват някои от най-популярните музикални звезди, сред тях Justin Bieber, The Weeknd, Mary J. Blige, Babyface и DJ Khaled. Това доведе до предположения, че те участват в песните, но засега това не е потвърдено. 

В началото на видеото има кадри, които показват как рапърът танцува с Kim Porter - покойната майка на неговите деца.

"Защо правя това? Предвид успеха, който имам, предвид това до къде съм стигнал в живота си, колко стресиращ и несигурен е музикалният бизнес. Сърцето ми беше разбито. И аз продължавам да си задавам въпроса "Ще обичам ли отново?". 

Клипът показва Diddy и с най-малката му дъщеря, 10-месечната Love Sean Combs. Майката е Dana Tran. В същото време във видеото участва и Yung Miami от City Girls, с която се говори, че рапърът има връзка от юни миналата година.

Макар да не е обявено съдържанието на албума, в трейлъра се вижда списък със заглавия, които евентуално може да са на песните в него. Сред тях са "Brought My Love", "Deliver Me", "Gotta Move On" и "Pick Up". 

Последният албум на Diddy е "Press Play" от 2006 г. От него е хитът "Last Night" с Keyshia Cole, както и "Come To Me", и "Tell Me" с Christina Aguilera.

През 2015 г. Diddy издаде микстейпа "MMM (Money Making Mitch)", в който беше събрал известни рап изпълнители, като Future, Big Sean, French Montana, Ty Dolla $ign и Lil Kim. 

Новини