Selena Gomez и H.E.R. изненадаха публиката на концерт на Coldplay

03 октомври 2023
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Selena Gomez и H.E.R. изненадаха публиката по време на концерт на Coldplay в Лос Анджелис, като се присъединиха към бандата за красиво изпълнение на песента "Let Somebody Go". 

Специалният музикален момент се случи по време на шоуто на Coldplay в Пасадина, Калифорния, в неделя. Фронтменът Chris Martin представи Gomez като доведе на сцената две зрителки от публиката, които държаха плакати с молба да има изпълнение на "Let Somebody Go". 

Gomez се появи по средата на песента, част от албума на групата "Music Of The Spheres" от 2021 г. Малко след това към компанията на сцената се присъедини и H.E.R., която направи и соло на електрическа китара. 

H.E.R. беше подгряващa изпълнителка на концерти от турнето на Coldplay в Европа. 

Шоуто в Пасадина сложи край на северноамериканската част от обиколката на Coldplay "Music Of The Spheres". Турнето ще продължи в Азия и Австралия през ноември и януари.

По време на концертите си групата често правеше изненади за феновете, като канеше специални гости, сред които бяха Kelly Rowland и Kelly Jones от Stereophonics. 

Gomez вчера обяви, че нейното кулинарно предаване ще има специални епизоди, посветени на празничния сезон в края на годината. “Selena + Chef: Home for the Holidays” ще се излъчва от 30-и ноември. 

Новини