Selena Gomez разкри коя е основната цел в живота й

24 декември 2023
Selena Gomez
Снимка от БГНЕС

Селена Гомес стана героиня на януарския брой на мексиканската версия на списание Vogue и говори в интервю за творческите си търсения и целите в живота.

Певицата разказа как се е отразила за нея популярността, когато е била дете:

 „Когато получиш признание в ранна възраст, понякога това може малко да попречи на умственото ти развитие. Мисля, че определено забави растежа ми за известно време.“

Влиянието на годините, които е прекарала заобиколена от възрастни, а след това внимателното наблюдение и признание, които я спохождат като девойка, скоро са достигнали критично ниво и са довели до здравословни проблеми. Селена Гомес отбелязва, че с течение на времето е започнала да се „чувства комфортно“ и вече не изпитва натиск да бъде съвършена и иска да помага на другите в това пътуване, както се вижда от многобройните й благотворителни организации за психично здраве.

Селена е готова да зарадва феновете с предстоящото издаване на нов албум и сподели плановете си за нова музика: 

"Свобода. Това е основната тема на този албум. (Свобода) от връзките, които имах, когато бях на 20 години. Не написах нито една тъжна песен в този албум".

Наскоро  31-годишната Селена Гомес обяви, че има връзка с продуцента и текстописец Бени Бланко и нарече любимия си "най-добрият, с когото е била". 

Певицата има едно нещо, което очаква с нетърпение: да стане майка. Това според нея е основната цел на живота й. Но „не скоро“!

Новини