The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Selena Gomez влезе в клиника след емоционален срив
Selena Gomez влезе в клиника след емоционален срив
Selena Gomez влезе в клиника след емоционален срив Петък, 12.10.2018 г., 09:54 ч. Той бил причинен от поредното влошаване на здравословното й състояние заради автоимунното й заболяване лупус

Selena Gomez се чувства по-добре, след като по-рано тази седмица постъпи в психиатрична клиника за пореден път заради емоционален срив. Той бил причинен от поредното влошаване на здравословното й състояние. 26-годишната певица страда от автоимунното заболяване лупус, както и от депресия и тревожност.

През 2016-а тя прекара 90 дни в клиника, за да се погрижи за психичното си здраве и да се научи как да се справя с проблемите, причинени от заболяването й. Миналата година след усложнения причинени от болестта, тя се подложи на бъбречна трансплантация.

По-рано тази година Gomez отново прекара две седмици в център за лечение на депресия. Сега певицата пак е влязла в клиника, малко след като здравословното й състояние се влоши заради автоимунното й заболяване.

Gomez пази личния си живот и проблеми далеч от медиите. През септември тя обяви, че си взима почивка от социалните мрежи.  

Коментари