Сериал „Мисията: Невъзможна" се разработва в Paramount+

18 август 2023
Mission Impossible
Снимка от БГНЕС

Сериал „Мисията: Невъзможна" се разработва в Paramount+, а Том Круз е подписал договор като продуцент. Това е значителна промяна в отношението на Круз към стрийминга, ако може да се вярва на предишни съобщения.

Няма информация дали Круз действително ще се появи в сериала или по-скоро ще работи само като продуцент. Като се има предвид, че догодина в „Мисията невъзможна: Пълна разплата“, втора част, Круз за последен път ще изиграе Итън Хънт, участието му пред камерата изглежда съмнително.

Независимо от това, завръщането на малкия екран изглежда подходящо, като се има предвид, че „ Мисията: Невъзможна“ започва живота си като телевизионен сериал през 1966 г., десетилетие и половина преди Том Круз да дебютира в игралното кино с филма "Безкрайна любов" от 1981 г. Първият главен герой на сериала на CBS е Дан Бригс, изигран от Стивън Хил, но във втория сезон той е заменен от Питър Грейвс в ролята на Джеймс Фелпс. Грейвс остава главен герой на сериала до закриването му през 1973 г., а също така е главен герой и в двусезонното възраждане на сериала по ABC в края на 80-те години. 

Новини