Shakira направи предложение за летен хит

“Don’t Wait Up” е първата самостоятелна песен на колумбийската звезда от 2017 г.

17 юли 2021
social
Снимка от Virginia Records / Sony Music

Shakira се завръща с нов сингъл, който е нейното предложение за летен хит.

“Don’t Wait Up” е първата самостоятелна песен на колумбийската звезда от 2017 г., когато излезе албумът "El Dorado" и първият ѝ англоезичен трак след “Try Everything” от 2016 г.

За енергичното парче “Don’t Wait Up” изпълнителката споделя: “Много се вълнувам да ви представя тази песен! Още в деня, в който влязохме в студиото, за да я запишем, бях сигурна, че ще бъде перфектна за лятото и онези нощи, в които просто не искаш да мислиш за утрешния ден".

Видеото към “Don’t Wait Up” е заснето в Тенерифе на Канарските острови в Испания, популярна туристическа дестинация, криеща райски кътчета и гледки. Режисьор на клипа е Warren Fu. И въпреки че интересната холеография, която е запазена марка на певицата, не е пропусната, най-впечатляващите кадри са с Shakira на гребена на вълната, балансираща върху сърф с неонови светлини.

Макар “Don’t Wait Up” да е първото самостоятелно изпълнение на звездата от четири години, тя участва в няколко колаборации миналата година - “Me Gusta” с Anuel AA и “Girl Like Me” с Black Eyed Peas. Shakira изнесе и уникално танцово шоу заедно с Jennifer Lopez на Супербоул миналата година.

По-рано тази година певицата продаде музикалния си каталог на Hipgnosis Song Fund, но сумата не беше разкрита. През 2019 г. излезе документалния филм "Shakira in Concert: El Dorado World Tour", който проследи завръщането ѝ на сцената след възстановяването от разкъсване на гласните струни.

Новини