Шакира обяви дати от предстоящото си турне

17 април 2024
Shakira
Снимка от БГНЕС

Шакира ще започне световното си турне „Las Mujeres Ya No Lloran“ в Калифорния през ноември. Поп звездата преди това сподели плановете си да тръгне на път по време на изненадващото си появяване на музикалния фестивал Coachella миналия петък, а сега тя обяви първата поредица от дати със северноамериканския етап, който стартира в Палм Дезърт, Калифорния на 2 ноември.

В публикация в X – известна преди като Twitter – тя написа: „Много съм развълнувана да обявя първите дати за моето „LAS MUJERES YA NO LLORAN WORLD TOUR“, празник за моята глутница вълци!

„Първата част от турнето ще бъде в Северна Америка. Останалите дати ще бъдат обявени скоро, така че следете!“

Турнето включва спирки във Финикс, Аризона, Сан Антонио, Тексас, Маями, Флорида, както и Бруклин, Ню Йорк и Лос Анджелис, както и концерти в Торонто и Монреал, Канада.

Северноамериканският етап приключва в Детройт на 15 декември. 47-годишната певица се качи на сцената на фестивала за музика и изкуства Coachella Valley в Empire Polo Club в Индио, Калифорния, заедно с Бизарап.

По време на шоуто си тя каза: „Днес не мога да се сдържа, трябва да ви кажа нещо. Тръгвам на турне. Най-накрая тръгвам на турне! Започвам тук този ноември, тази година в този град. Нямам търпение. Благодаря."

Magic - Музиката, която обичаш

Новини