Shakira пя със синовете си на наградите "Грами" за латино музика

17 ноември 2023
Shakira
Снимка от БГНЕС

Shakira беше в центъра на музикалния живот през 2023 г., а снощи заемаше почетно място и на церемонията за връчване на наградите "Грами" за латино музика. 

Колумбийската поп звезда получи седем номинации тази година, включително за песен и запис на годината. В крайна сметка спечели само две. Първата беше в категорията "Best Urban Fusion/Performance" заедно с Karol G за техния дует “TQG”. Shakira получи и статуетката за най-добра поп песен за нашумелия ѝ хит “BZRP Music Sessions, Vol. 53” с аржентинския продуцент Bizarrap. В речта си тя благодари специално на испанските си фенове, които са я подкрепяли винаги, особено в трудните моменти. 

По-късно Shakira изпълни баладата “Acróstico”, облечена в златна рокля с образа на Дева Мария на гърдите. Подобно на клипа към песента, синовете на певицата, Sasha и Milan, се появиха на екраните зад нея, като пееха заедно с майка си. 

Още при обявяването на номинациите за наградите "Грами" за латино музика Shakira влезе в историята като първия изпълнител с три номинации в категорията "песен на годината". Тя присъстваше в категорията с вече споменатите песни - “Acróstico”, “BZRP Music Sessions, Vol. 53” и “TQG”.
 

Новини