Shakira представи новия си сингъл „Acróstico“

14 май 2023
Shakira
Снимка от БГНЕС

 

В тази балада, изпълнителката с невероятно красив глас показва истинска и неподправена емоция.

Миналият уикенд тя беше отличена като първата в историята латиноамериканска жена на годината на Billboard на галата Mujeres Latinas en la Música, известна още като „Латиноамериканските жени в музиката“. 

Този успех добавя към още едно постижение към знаменателната година за иконата, която има две #1 парчета в Top 50 Global в Spotify. 

Нейни са и двата най-високо класирани сингли на испански език от жена изпълнител в историята в Billboard Hot 100 за „Music Sessions #53” и “TQG”. 

Shakira вече e най-продаваната латино изпълнителка в историята, правейки хитове от десетилетия и затвърждавайки легендарния си статус през изминалата година с невероятния успех на четирите й нови песни, „Te Felicito“, „Monotonía“, „Music Sessions #53“ и „TQG“.

Първият й сингъл от 2023 г. „Music Sessions Vol. 53” с Bizarrap влезе в историята, като дебютира на #1 в световен мащаб и счупи 14 рекорда на Guinness. 

Това е песента на испански език с най-много стрийма в историята за един ден (14 милиона) и петия най-голям дебют в историята на Spotify. 

Двамата изпълниха песента пред въодушевена тълпа, която пееше заедно с тях в The Tonight Show Starring Jimmy Fallon, което го направи едно от най-гледаните музикални изпълнения в историята на шоуто.

Новини