Шакира публикува послание-препратка към Пике

Тя го публикува в Instagram

06 януари 2023
social
Снимка от БГНЕС

Шакира публикува новогодишно послание в Instagram, в което се обърна към онези, които са преживели предателство от любим човек. Очевидно певицата има предвид раздяла с Жерар Пике след 12-годишна връзка: те се разделиха заради изневяра на футболиста.

"Въпреки че раните ни остават отворени през новата година, времето е в ръцете на хирург. Ако някой е предал доверието ви, трябва да продължите да се доверявате на другите. Знайте цената си, ако се сблъскате с това. Помнете, че има повече добри хора от нечестните. Нашите сълзи не са напразни, те овлажняват почвата, върху която расте нашето бъдеще, те ни правят по-човечни, за да можем да продължим да обичаме, дори страдайки от болка.”

Преди това Шакира пусна нова песен, която пее за нарцистичен мъж, който "винаги е искал да бъде в светлината на прожекторите и не се е отдавал дори наполовина" (на обичта): феновете също решиха, че става въпрос за Пике.

Жерар Пике и Шакира се запознаха на снимачната площадка на клипа към песента Waka Waka, която беше химн на световното първенство в Южна Африка през 2010. Двойката има двама сина: 9-годишният Милан и 7-годишният Саша.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Новини