Shakira се подигра с Piqué и постави рекорд

14 януари 2023
Shakira
Снимка от YouTube screenshot

Новата песен на Shakira, в която тя се подигра с бившия си, Gerard Piqué, разби рекорд в YouTube.

Видеото на парчето беше гледано над 63 милиона пъти за 24 часа, което го прави най-гледаната нова латино песен в историята на сайта.

Певицата и футболиста се разделиха миналата година след над 10 години заедно. Двамата имат и две деца. Малко след като обявиха края на връзката си, стана ясно, че Piqué има нова половинка - 23-годишната Clara Chia, която е с 12 години по-млада от него.

В песента, колаборация с аржентинския продуцент и диджей Bizarrap, Shakira пее “струвам повече от две 22-годишни”, както и “Замени Ferrari за Twingo / Замени Rolex за Casio”. В текста се препраща и към сингъла ѝ “She Wolf” от 2009 г. - “she-wolf like me isn’t for rookies” (“дива жена като мен не е за новобранци”), след което се добавя “не си ми в категорията, затова сега си с някой точно като теб”.

В песента има още намеци за Piqué и новата му приятелка, споменават се и тъщата на Shakira, медиите и продължаващите съдебни проблеми на певицата с данъчните власти на Испания.

В Instagram Shakira сподели изненадата си от успеха на парчето: "Никога не съм мислила, че това, което за мен беше катарзис и облекчение, ще се превърне в номер 1 по света, при това от 45-годишна и на испански. Искам да прегърна милионите жени, които се опълчват на онези, които ги карат да се чувстват незначителни. Жени, които защитават това, което чувстват и мислят, и не мълчат, когато не са съгласни, докато другите им повдигат вежди. Те са моето вдъхновение. И това постижение не е мое, но на всички”.

Новини