Shania Twain отваря нова страница в музикалната си кариера

Звездата ще издаде първата си нова песен от 5 години

20 септември 2022
social
Снимка от БГНЕС

Shania Twain отваря нова страница в музикалната си кариера. Звездата съобщи, че ще издаде сингъла “Waking Up Dreaming” в петък и с това ще постави началото на завръщането си. Изпълнителката на хита “You’re Still The One” издаде последния си самостоятелен албум “Now” през 2017 г.  

Twain публикува снимка за предстоящата песен в социалните мрежи и написа: "Всеки път, когато обявявам нещо такова, усещам прилив на адреналин и започвам да нервнича - никога не ми омръзва това чувство… Много се вълнувам да споделя с вас, че новата ми песен “Waking Up Dreaming” излиза в петък!! През последните няколко години работя над нова музика, по документалния ми филм, по шоуто ми в Лас Вегас и за мен това беше време изпълнено с творческо удовлетворение, нямам търпение за тази нова глава и “Waking Up Dreaming” е само началото”.  

Освен всичко това, 57-годишната кънтри и поп звезда планира и турне с концерти на стадиони във Великобритания следващата година, с което ще отпразнува 30-годишната си кариера. Това ще са първите ѝ изяви в Обединеното кралство от 5 години. С тях тя ще отбележи и 25 години от премиерата на емблематичния си албум “Come on Over”, от който са продадени над 40 милиона копия, което го прави най-продавания албум на изпълнителка.  

 

Новини