Шон Мендес лайква снимки на бившата си

Камила Кабейо публикува зашеметяваща нова снимка в Instagram

24 март 2022
social
Снимка от Virginia Records

Камила Кабейо публикува зашеметяваща нова снимка в Instagram, позираща в прилепнал черен тоалет. Едно от стотиците й хиляди „харесвания“ дойде от бившия й приятел Шон Мендес.

Кабейо и Мендес се разделиха през ноември. Двойката излизаше повече от две години.Те обявиха раздялата, като споделиха съвместно изявление в Instagram, като по това време казаха, че са „решили да сложат край на романтичната си връзка, но любовта един към друг като хора е по-силна от всякога. Те също така признаха, че „започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели. Толкова оценяваме вашата подкрепа от самото начало и продължаваме напред.”

Изглежда, че и двамата продължават напред с кариерата си и с приятелството си (поне остават достатъчно близки, за да „харесват“ публикации в Instagram).

Кабейо наскоро издаде последния си сингъл „Bam Bam“ с Ед Шийрън. Мендес бързо дебютира с емоционална балада. Сега той тийзва за още нова музика. Изпълнителят на „There’s Nothing Holdin’ Me Back“ сподели в Instagram в сряда (23 март), че сме само на 8 дни от следващия му сингъл „When You’re Gone“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Shawn Mendes (@shawnmendes)

Новини