Ще се омъжи ли Jennifer Lopez отново?

Латинодивата има три брака и два годежа зад гърба си

19 ноември 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Jennifer Lopez играе ролята на суперзвезда, която застава пред олтара в новата романтична комедия “Омъжи се за мен”.

52-годишната Lopez, която има три брака и два годежа зад гърба си, говори пред водещата на американското предаване "Today" Hoda Kotb за възможността да мине под венчило отново сега, когато поднови връзката си с бившия си годеник Ben Affleck.

На въпроса дали би се омъжила отново, латинодивата отговори: "Не знам, да, предполагам. Познаваш ме, аз съм романтичка. Винаги съм била. И съм била омъжена няколко пъти. Да, все още вярвам в "и заживели щастливо до дълбоки старини", наистина, 100 процента".

Lopez беше омъжена за Ojani Noa от 1997 до 1998 г., след това за Cris Judd от 2001 до 2003 г. и за Marc Anthony от 2004 до 2014 г. С певеца имат близнаци на 13 години, Max и Emme. Тя беше сгодена за Affleck от 2002 до 2004 г. и после за Alex Rodriguez от 2019-а до тази година. След края на връзката им през пролетта, тя неочаквано поднови романтичните си отношения с Affleck.

Също като Lopez нейната героиня Кат Валдез има няколко неуспешни връзки в миналото.

В интервюто звездата каза, че не се притеснява от неуспеха си в любовта и се радва на живота:

"Ако не можеш да се надсмиваш над себе си и да приемаш нещата каквито са... аз просто не мисля за тези неща. Аз съм човешко същество като всички останали. Имам своите добри и лоши моменти. Правила съм грешки. Но се гордея с това докъде съм стигнала в живота си, с това коя съм като човек, като майка, като актриса, като артист".

Във филма певицата Кат Валдес се готви да се омъжи за колегата си Бастиан (Maluma) на сцената на съвместния им концерт, когато видео как той й изневерява с асистентката ѝ се разпространява като пожар в социалните мрежи. С разбито сърце, Кат излиза на сцената със сватбената си рокля и в момент на отчаяние вижда в публиката мъж (Owen Wilson), който държи табела с надпис "Омъжи се за мен" и двамата се женят на мига.

Новини