Синът на Jon Bon Jovi се ожени

26 май 2024
Bon Jovi
Снимка от БГНЕС

Millie Bobby Brown (20 г.) и Jake Bongiovi (22 г.) са сключили брак, съобщиха американските медии. 

Звездата от сериала "Странни неща" е сгодена за сина на Jon Bon Jovi от април 2023 г., като се говори, че връзката им е започнала през юни 2021 г.

Според информацията в пресата сега двамата тайно са се оженили и разбира се, Bon Jovi и съпругата му Dorothea, както и родителите на актрисата, са присъствали на сватбата. Твърди се, че церемонията е била скромна, но романтична, в присъствието на най-близките хора на двойката. Младоженците обаче планирали и по-голямо тържество, което да се състои по-късно тази година. 

Засега няма официално потвърждение от страна на Brown и Bongiovi.
 

Неотдавна колегата на Brown от "Странни неща" Matthew Modine разкри, че тя го е помолила да ръководи сватбата: 

„Имам един от онези лицензи за женитба на хора и Millie реши, че ще бъде страхотно, а след това Jake също каза, че ще бъде страхотна идея, така че написах сватбените обети и те харесаха това, което написах".

Bon Jovi пък каза пред пресата, че е дал благословията си за сватбата: 

„Не знам дали възрастта има значение. Ако намерите правилния партньор и растете заедно... моят съвет наистина е да растете заедно. Мисля, че всичките ми деца са намерили хора, с които смятат, че могат да растат заедно, и ние ги харесваме“.

„Millie е прекрасна“, добави рок иконата, като каза, че синът му е „много, много щастлив“.

Младата актриса пък заяви, че Bon Jovi няма да пее на сватбата, защото човекът има нужда от почивка, тъй като постоянно работи. Според нея да го накара на пее на събитието е все едно някой да поиска от нея да изиграе цяла пиеса.  

Magic - Музиката, която обичаш

Новини