Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Синът на Робин Уилямс се ожени на рождения ден на баща си
Синът на Робин Уилямс се ожени на рождения ден на баща си
Синът на Робин Уилямс се ожени на рождения ден на баща си Сряда, 24.07.2019 г., 15:16 ч. Коуди Уилямс и съпругата му си казаха "Да" в деня, в който актьорът щеше да навърши 68

Най-малкият син на актьора Робин Уилямс - Коуди Уилямс, се ожени за любимата си Мария Флорес на 21 юли - датата, на която баща му трябваше да навърши 68 години.

Коуди и Мария се венчаха в дома, в който Робин и бившата му съпруга Марша са отгледали децата си Коди и сестра му Зелда. Актьорът има и по-голям син - Закари от Валери Веларди. В същия този дом се влюбват Коуди и Мария преди шест години. За да почетат паметта на техните починали близки, двамата младоженци включиха в церемонията специален трибют към Робин Уилямс, дядото и лелята на Мария.

Дъщерята на актьора Зелда също публикува пост в Инстаграм, посветен на баща ѝ, подчертавайки, че датата 21 юли е много значима за нея. 

"Това беше денят, в който татко бе роден и последният ден, в който го видях... А сега 21 юли се превърна и в деня, в който получих и нова сестра".

Робин Уилямс се самоуби през август 2014 г. на 63-годишна възраст.

Коментари