Ски инцидент с Гуинет Полтроу стана мюзикъл

19 ноември 2023
Gwyneth Paltrow
Снимка от БГНЕС

Лондонска продуцентска компания поставя мюзикъл, базиран на едно от най-любопитните и скандални събития от 2023 г. - станалия вече известен съдебен процес за ски инцидент на Гуинет Полтроу през пролетта.

През март носителката на "Оскар" присъства на съдебен процес, след като беше съдена от пенсионирания оптометрист Тери Сандерсън, който твърдеше, че тя е била невнимателна и му е причинила трайни наранявания, след като двамата се сблъскали на пистите в курорта Диър Вали в Парк Сити, Юта, през 2016 г.

Телевизионният процес беше хит в социалните мрежи, които реагираха с мемета и множество коментари по него.

Най-яркият пример за споменатото безумие в социалните медии се появи, когато Полтроу прошепна на Сандерсън "Пожелавам ти успех", след като спечели делото.

Сега "Gwyneth Goes Skiing" ще дебютира в кабарето Pleasance London Main House в Лондон, където ще се играе от 13 до 23 декември.

Продуцентската компания го описва като "История за любов, предателство, ски и (някак си) Коледа - в която вие сте съдебното жури!"

"На склоновете на Диър Вали техните светове се сблъскаха, както и те самите - буквално. Ох! Седем години по-късно, през 2023 г., те отиват в съда. "Това е тяхната история. В известен смисъл. Но и не съвсем. Но също така, всичко се случва по Коледа."

Линус Карп е в ролята на Гуинет Полтроу, като на промоционалните снимки на сайта на пиесата изпълнителката е облечена в розова ски екипировка, а на едно от изображенията държи свещ с надпис: "Това мирише на съдебен процес".

Джоузеф Мартин е в ролята на Тери Сандерсън, който на сайта е отбелязан като "Другото момче", а оригиналната музика е на Лиланд.

Новини