Slash ще издаде нов сингъл в петък

Kитаристът на Guns N’ Roses има и готов албум

19 октомври 2021
social
Снимка от facebook

Slash ще издаде нов сингъл с Myles Kennedy & The Conspirators. Песента се казва "The River Is Rising" и ще излезе в петък.

Парчето ще бъде включено в предстоящия албум на китариста на Guns N’ Roses и Myles Kennedy & The Conspirators. Съобщението за първия сингъл следва изявлението на Slash от по-рано този месец, в което той обяви, че колекцията "е най-добрата, която сме правили досега".

В тийзър клип той обясни: “Това беше първия път, когато свирим всичко на живо едновременно - китари, бас и барабани, както и вокалите".

Вокалистът Myles Kennedy добавя: “В много отношения това е лайф запис, от моя гледна точка. Опитваш се да документираш къде се намираш в живота си в този момент и го правиш по автентичен начин".

Новият албум все още няма заглавие и дата за премиерата. Той ще е четвърти за Slash с Myles Kennedy & The Conspirators, в които освен Kennedy са Todd Kerns (бас и вокали), Brent Fitz (барабани) и Frank Sidoris (китара и вокали).

Sidoris потвърди по-рано този месец, че със съпругата му са преживели тежка катастрофа, и описа инцидента като "наистина травмиращо преживяване".

Новини