Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
След края: излъчват документален филм за "Игра на тронове"
След края: излъчват документален филм за
След края: излъчват документален филм за "Игра на тронове" Четвъртък, 28.03.2019 г., 09:39 ч. Двучасовата продукция ще ни направи свидетели на снимачния процес на последния сезон на култовия сериал

Феновете на “Игра на тронове” ще имат допълнително време, за да се сбогуват с хитовата поредица. От телевизията, която излъчва сериала съобщиха, че след финала ще се излъчи документален филм с продължителност два часа. Заглавието е “Игра на тронове: Последната стража” (“Game of Thrones: The Last Watch”).

Документалният филм е заснет от известната в жанра британка Jeanie Finlay, която е проследила работата по финалния и най-амбициозен сезон на “Игра на тронове”.

“Игра на тронове: Последната стража” ще ни потопи в кал и кръв, за да разкрие сълзите и успехите, съпътствали предизвикателството да се даде живот на фантастичния свят Вестерос в съвсем реалните студиа, полета и паркинги на Северна Ирландия”, се казва в съобщението на HBO.

Филмът включва и интервюта с актьорите и екипа, докато снимат сериала по време на екстремни бури и напрегнати сцени.

“Игра на тронове: Последната стража” ще се излъчи на 26-и май, точно седмица след премиерата на последния епизод на финалния сезон на култовата поредица.

 

Коментари