След Rolling Stones, Lady Gaga пя и с U2

26 октомври 2023
Lady Gaga
Снимка от БГНЕС

Във високотехнологичната зала "Сферата" в Лас Вегас в сряда звездите от U2 се събраха с Lady Gaga, която се присъедини към групата за изненадващ мини концерт. 

Мама Чудовище беше представена пред публиката от Bono като “най-дръзката, най-жизнената жена във всяка стая, в която някога е влизала”, съобщи Variety.

"Сферата" обаче не е обикновена "стая". Това е пространство за развлечения от ново поколение, за изграждането на което са инвестирани 2.3 милиарда долара, с графика от пода до тавана благодарение на програмируеми LED панели. Това е най-големият подобен екран в света. Именно там се провежда шоуто на U2 във Вегас. 

Gaga изпълни песента си “Shallow” в дует с Bono и се включи в две класики на U2 - “All I Want Is You” от "Rattle and Hum" и “I Still Haven’t Found What I’m Looking For” от "Joshua Tree". 
 

Певицата не за първи път партнира на ирландската рок група. 

През 2015 г. Gaga се присъедини към U2 в "Медисън Скуеър Гардън" за песента “Ordinary Love”, записана от бандата за саундтрака на биографичния филм за Нелсън Мандела от 2013 г. "Мандела: Дългият път към свободата". Тогава освен, че пя с Bono, Gaga свири и на пиано. 

Миналата седмица певицата участва и в специалното шоу на Rolling Stones в Ню Йорк, на което представиха официално новия си албум "Hackney Diamonds". Те изпълниха заедно общата им песен “Sweet Sounds of Heaven”. 

Bono и компания имат общо 25 концерта в Лас Вегас, които ще продължат до декември.

 

Новини