Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Следващите "Междузвездни войни" дело на създателите на "Игра на тронове"
Следващите
Следващите "Междузвездни войни" дело на създателите на "Игра на тронове" Сряда, 15.05.2019 г., 13:00 ч. Лентата е първа от обявената нова трилогия на компанията Disney

Следващият епизод от сагата "Междузвездни войни", който се очаква да се появи на екран през 2022 г., ще бъде дело на създателите на телевизионния феномен "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Даниел Брет Уайс, съобщава „Variety“. Изявлението е на директора на компанията „Disney“ Робърт Айгър.

По-рано от филмовото студио обявиха, че през 2022, 2024 и 2026г. ще бъдат излъчени три нови филма от вселената на "Междузвездни войни". Историята в тях ще се движи в различна посока от сагата за семейство Скайуокър, която започна още през 1977 г.

Премиерата на епизод девети “Възходът на Скайуокър” излиза по кината този декември и в него ще се появят принцеса Лея и император Палпатин. Продуцентите твърдят, че филмът ще завърши историята, започнала в едно друго време през 1977 г. Режисьорът Джей Джей Абрамс, който говори в присъствието на част от актьорския състав на филма, каза, че действието се развива след събитията в "Последният джедай", излязъл през 2017 г., но не разкри никакви подробности за сюжета.

Кадрите в трейлъра показват прегръдка между принцеса Лея и главната героиня в новите три епизода - Рей. Кари Фишър, влязла в ролята на принцесата още от началото на франчайза, почина през 2016 г., но Джей Джей Абрамс, обясни, че "по чудо" е успял да "сглоби" неизползвани кадри от предишния филм, за да продължи историята на едно от иконични лица от вселената на "Междузвездни войни".

Коментари