Снимат документална поредица за David Beckham

Продукцията включва материали от последните 40 години

14 юли 2022
social
Снимка от БГНЕС

Започва работа по документална поредица за David Beckham. За проекта на стойност 20 милиона долара на една от стрийминг платформите е привлечен режисьорът, носител на Oscar, Fisher Stevens. Продукцията ще разкаже за “скромното детство на Beckham в работническо семейство в Източен Лондон и за силната мотивация и решителност, които го издигат до статуса на един от най-известните и обсъждани футболни атлети в историята”. Според информацията поредицата ще включва “непоказвани досега архивни кадри от последните 40 години, както и интервюта със семейство Beckham, техни близки приятели и ключови фигури в живота им. 

Имена не се посочват на този етап, но както е известно фамилията Beckham се движи в най-висшите звездни кръгове. Сред близките им приятели са Eva Longoria, Tom Cruise, Guy Ritchie и Elton John. David и съпругата му Victoria присъстваха на сватбените церемонии на принцовете  William и Harry, съответно с Kate Middleton и Meghan Markle.

Семейство Beckham неотдавна вдигна и лична звездна сватба - най-големият им син Brooklyn се ожени са актрисата Nicola Peltz, дъщеря на милиардера Nelson Peltz. Не е известно дали тридневното празненство, което според слуховете е струвало над 4 милиона долара, ще бъде част от документалния филм.  

 

Новини