The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Снимат документална поредица за David Beckham
Снимат документална поредица за David Beckham
Снимка: БГНЕС
Снимат документална поредица за David Beckham Четвъртък, 14.07.2022 г., 13:12 ч. Продукцията включва материали от последните 40 години

Започва работа по документална поредица за David Beckham. За проекта на стойност 20 милиона долара на една от стрийминг платформите е привлечен режисьорът, носител на Oscar, Fisher Stevens. Продукцията ще разкаже за “скромното детство на Beckham в работническо семейство в Източен Лондон и за силната мотивация и решителност, които го издигат до статуса на един от най-известните и обсъждани футболни атлети в историята”. Според информацията поредицата ще включва “непоказвани досега архивни кадри от последните 40 години, както и интервюта със семейство Beckham, техни близки приятели и ключови фигури в живота им. 

Имена не се посочват на този етап, но както е известно фамилията Beckham се движи в най-висшите звездни кръгове. Сред близките им приятели са Eva Longoria, Tom Cruise, Guy Ritchie и Elton John. David и съпругата му Victoria присъстваха на сватбените церемонии на принцовете  William и Harry, съответно с Kate Middleton и Meghan Markle.

Семейство Beckham неотдавна вдигна и лична звездна сватба - най-големият им син Brooklyn се ожени са актрисата Nicola Peltz, дъщеря на милиардера Nelson Peltz. Не е известно дали тридневното празненство, което според слуховете е струвало над 4 милиона долара, ще бъде част от документалния филм.  

 

Коментари