Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Снимки на трима българи сред стоте най-добри за 2019г.
Снимки на трима българи сред стоте най-добри за 2019г.
Снимка: pixabay.com
Снимки на трима българи сред стоте най-добри за 2019г. Четвъртък, 24.10.2019 г., 11:20 ч. Фотографиите са подбрани от Си Ен Ен

Си Ен Ен включи 6 кадъра на трима български фотографи сред стоте най-добри за 2019 г. в категория пътешествия.

Два от тях са заснети от обектива на Димитър Дилков, който работи за агенция Франс прес. Единият е на паметника Шипка, като фотографът е хванал в кадър и името на монумента, написано на кирилица. Втората му снимка е на дете, което играе във фонтаните на парка “Горки” в Русия.

Три кадъра са на Младен Антонов, който също работи във Франс прес. Той е уловил как светят сградите в столицата на Тайланд в августовска нощ. Друго фото показва една от огнените кули в Баку, които са наричани така, защото са във формата на огнени езици. Последният му кадър представя края на работния ден в Москва.

В класацията е влючена и снимка на Христо Русев, който е фоторепортер в регионалния вестник в Свиленград “Старият мост”. Той е заснел историческия мост в босненския град Мостар. “Тези снимки показват не само природната и създадената от човека красота в целия свят, но ни дават и представа за други хора и култури”, пише Си Ен Ен.

 

Коментари