Снимките на "Батман" продължават през септември

Екипът работи само 7 седмици преди да бъде обявена пандемията

20 август 2020
social
Снимка от twitter

Снимките на новия филм "Батман" се подновяват през септември във Великобритания, съобщава Variety.

Работата по продукцията продължи едва около 7 седмици преди светът да обяви пандемията от новия коронавирус. Според информацията екипът трябва да снима още три месеца, за да завърши новата история за Черния рицар, която се очаква да предложи по-реалистичен поглед към комиксовия герой.

Отложиха премиерата и на новия "Батман"

Robert Pattinson, който този път ще облече костюма на Батман, заяви в интервю за сп. "GQ" през май, че се е укрил в Лондон по време на блокадата заради коронавируса.

Спирането на снимките наложи промяна в графика, която премести датата за премиерата на филма. "Батман" се очакваше в кината през юни 2021 г., но заради забавянето на работата, новата дата е 1 октомври 2021 г.

Warner Bros. започнаха снимките на "Матрицата 4" в Берлин, което даде възможност да се усъвършенстват мерките за безопасност в условията на продължаваща пандемия.

Очаква се през септември работа да поднови и екипът на следващото продължение на филма "Фантастични животни и къде да ги намерим".

Режисьор на новия "Батман" е Matt Reeves, а сред актьорите са също Zoë Kravitz, Jeffrey Wright, Peter Sarsgaard, Andy Serkis и Colin Farrell.

Новини