„SNL“ реагира на 10-годишният бан на Уил Смит за Оскарите

Гледайте

11 април 2022
social
Снимка от БГНЕС

10-годишната забрана на Уил Смит за Оскарите беше разгледана в последния епизод на популярното американско шоу Saturday Night Live.

В последната „Актуализация за уикенда“ Колин Джост спомена петъчното съобщение, че Смит е със забрана от всички събития на организацията, включително церемониите по връчването на наградите на Оскар, за следващите 10 години, след като удари Крис Рок.

„Като наказание за удара на Крис Рок, Академията за кинематографични изкуства и науки забрани на Уил Смит да присъства на Оскарите за 10 години“, каза Джост. „Но това наказание ли е? Той все още може да бъде номиниран. Може дори да спечели награда. Той дори може да отиде на афтърпартито." Той продължи: „Той просто не трябва да присъства на четиричасовата церемония, където някой определено ще се подиграе с жена му отново."

След това Джост сподели снимка, на която той и колегата му Майкъл Че изглеждат неспокойни, докато водят 70-те награди Primetime Emmy през 2018 г. Той се пошегува: „Честно казано, мисля, че истинско наказание би било да накарам Уил Смит да бъде домакин на Оскарите догодина. Защото повярвайте ми, нищо няма да ви накара да поставите под въпрос избора си в живота повече от това да бъдете водещ на шоу за награди. Уил Смит по-рано отговори на решението на Академията: „Приемам и уважавам решението на Академията“, каза той в кратко изявление.

Новини