София Вергара печели най-добре в Холивуд

Звездата от “Модерно семейство” оглави класацията на “Форбс”

05 октомври 2020
social
Снимка от instagram

София Вергара оглави класацията на сп. "Форбс" на най-високоплатените актриси. 48-годишната колумбийка, която стана известна с ролята си в телевизионния сериал "Модерно семейство", е спечелила 43 милиона долара. За снимките на един епизод от комедийната поредица тя е получавала по 500 000 долара. Освен това е прибавила към сметките си и по 10 милиона долара за всеки сезон на шоуто "Америка търси талант", в което е част от журито. 

На второ място в класацията е Анджелина Джоли с приходи от 35,5 милиона долара. Най-голяма част от тях тя е спечелила с главната си роля във филма на "Марвел" "Вечните", който се очаква да излезе на екран през 2021 г. 

На трета позиция е поставена израелската актриса Гал Гадот с доход от 31,5 милиона долара. За участието си във филма на "Нетфликс" "Червената бюлетина" тя получи 20 милиона долара. 

В класацията попаднаха още Мелиса Маккарти /25 млн. долара/, Мерил Стрийп /24/, Емили Блънт /22.5/, Никол Кидман /22/ Елън Помпео /19/, Елизабет Мос /16/ и Вайола Дейвис /15,5/. 

Общите приходи на дамите в класацията са 254 милиона долара, което е с 20 процента по-малко, в сравнение с миналата година. 

Новини