Специалният епизод на "Приятели" отново се отлага

Според Jennifer Aniston обаче чашата е наполовина пълна

10 август 2020
social
Снимка от facebook

Актьорите от "Приятели" ще се съберат някога, но остава неизвестно кога. Дългоочакваното заснемане на специално предаване с Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry и David Schwimmer, което беше обявено още през февруари, отново беше отложено.

Новината е разочароваща, но не и неочаквана на фона на продължаващата коронавирусна криза по целия свят, като в САЩ ситуацията остава една от най-тежките.

Продукцията без сценарий трябваше да е факт още през май. Надеждите след това бяха екипът да започне работа през август, но сега и тази възможност отпадна. Засега никой не се наема да каже кога точно ще могат да се състоят снимките. Една от причините процесът да не може да започне е в желанието на всички предаването да бъде заснето в присъствието на актьорите и публика на живо. 

"Приятели" се събират през август

Jennifer Aniston изрази съжалението си пред Deadline за поредното отлагане. "В момента не е безопасно. Точка", заяви звездата, която обаче предпочита да запази оптимизма си в тази ситуация. "Предпочитам да гледам на нещата така, сякаш чашата е наполовина пълна. Ние никъде няма да ходим. Никога няма да се отървете от нас, съжалявам. Ще ни търпите до живот", пошегува се актрисата и изтъкна, че така ще имат дори повече време, за да направят събирането още по-вълнуващо.

 

 

Новини