Спряха биографичния филм за Madonna

25 януари 2023
Madonna
Снимка от БГНЕС

Биографичният филм за Madonna е сложен на пауза на този етап, след като певицата обяви световно турне. 

Според източници на Variety, работата по кинопроекта за живота на кралицата на поп музиката е спряла. Madonna беше ангажирана лично и като режисьор на продукцията, но заради предстоящата музикална обиколка, няма да може да се занимава и с тази задача. 

За все още неозаглавеният филм беше съобщено през 2020 г. и доколкото имаше информация, работата по него продължи до края на миналата година. Говори се, че Madonna е написала две чернови на сценария, покриващи нейния творчески и житейски път, един с помощта на Diablo Cody, и още един с Erin Cressida Wilson.

Беше организиран и кастинг за главната роля, като на прослушване се явиха известни имена като Florence Pugh, Bebe Rexha и Julia Garner. Последната спечели своеобразния конкурс, който проверяваше също певческите и танцовите умения на участничките. 

През 2008 г. Madonna режисира британския филм “Filth and Wisdom”, а през 2011 г. и историческия романс “W.E”.

На този етап няма информация кога и дали изобщо работата по филма ще се поднови. 

Madonna ще стартира турнето си в Северна Америка и Европа през юли. Заради огромния интерес към концертите поп иконата насрочи допълнителни дати. Билетите за някои от големите градове като Ню Йорк, Лондон и Париж бяха изчерпани за минути.

Новини