The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
Стартира юбилейното издание на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”
Стартира юбилейното издание на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”
Стартира юбилейното издание на класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” Сряда, 30.05.2018 г., 11:05 ч. За десета поредна година потребителите ще изберат любимите си марки

На 4-и юни, понеделник, стартира първият етап на потребителската класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ”. Инициативата се реализира за десета поредна година и е единствената класация, основана само върху мнението и нагласите на потребителите. “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” дава възможност на потребителите да определят марките, които обичат и които сред голяма конкуренция са спечелили тяхното доверие.

За разлика от други класации, "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" не разчита на жури при номинациите – те са свободни, основани единствено на потребителските предпочитания и не включват специални пазарни критерии. По този начин "ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Класацията се провежда в три етапа. Гласуването се извършва он-лайн на адрес: www.mylovemarks.eu след предварителна регистрация. Потребителите номинират или гласуват, като потвърждават избора си през линк, изпратен автоматично на електронната им поща, посочена за контакт. Непотвърдените гласове не се отчитат!

Подбрани са близо 40 категории, в които всеки участник има възможност да определи коя е неговата любима марка. Критерият, по който ще се излъчат марките в отделните категории, ще бъде броят на подадените гласове.

Първият етап стартира в понеделник, 4-и юни и ще продължи до 14-и юни. В рамките на 11 дни потребителите избират (номинират) предпочитаната от тях марка за всяка от подбраните категории. Този етап цели да отсее Топ 6 на най-предпочитаните брандове в различните отрасли. В следващия кръг продължават онези 6 марки в категория, събрали най-много потребителски гласове.

Втори етап ще се проведе от 18-и юни до 24-и юни, като в този период потребителите могат да посочат до 3 от 6-те продължили марки в различните категории. Целта на този етап е да покаже кои 3 марки в отрасъл ще продължат в третия и последен кръг на класацията.

Третият етап стартира на 27-и юни и ще продължи до 5-и юли включително. В този етап потребителите ще определят марка №1 във всяка категория, както и подгласничките, които ще бъдат на второ и трето място.

Официалният коктейл по връчването на сертификатите ще се проведе на 12-и юли.

По повод 10 години класация “ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” организаторите подготвят книга „Мисия: Любима Марка”. В нея ще бъдат събрани историите на успеха на онези марки, които печелят любовта и сърцата на потребителите, историите на успешните брандове.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ” взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.

Коментари