Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" обявиха "Жълт код"

Премиерата на първия албум на музикантите от пет години съвпадна и с началото на лятното им турне

01 юли 2021
social
Снимка от facebook

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" издадоха дългоочаквания си нов албум "Жълт код". Дискът излиза пет години след своя предшественик, пълния с хитове "10 1/2". Премиерата на 1-и юли съвпада с началото на промоционалното лятно турне на музикантите. Стилът отново е емблематичният за "Обичайните заподозрени" рокендрол, с енергични и мажорни песни с як китарен саунд и въздействащи поетични текстове.

Това е първият албум, в който, освен Стефан, композитори на песните са и всички членове на бандата - Веселин Веселинов-Еко, Мирослав Иванов, Иван Лечев и Стунджи Янкулов. Някои от заглавията вече се завъртяха като сингли в радиоефира – “Голяма работа” и “Лепило за брада”, а същото предстои и за “Играча на мача”, “Венерианецът”, “И малко от есента”, “Дядо и ряпа” и “Там да сияе то”.

От днес "Жълт код" е качен във всички музикални платформи, а дискът ще бъде наличен във всички вериги книжарници, бензиностанции и музикални магазини. Почитателите ще имат възможност да го закупят и по време на концертите от турнето на групата в Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Ямбол, София, Бургас, Варна, Габрово и Благоевград.

Стефан Вълдобрев: Новият ни албум все още няма име

 

Новини