Steps обявиха нов албум и турне

Групата представи и едноименния сингъл от колекцията "What The Future Holds"

09 септември 2020
social
Снимка от officialcharts.com

Добри новини за феновете на Steps - групата обяви нов албум и турне през 2021 г.

Поп музикантите съобщиха, че на 27-и ноември ще излезе шестата колекция в дискографията им "What The Future Holds". Едноименният сингъл от нея, който е написан от Sia, вече е факт.

Албумът, който е първи с новия им звукозаписен лейбъл BMG, ще бъде достъпен във всички дигитални платформи и на различни физически носители. На музикалния пазар ще бъдат налични диск с автографи, плоча в два варианта, сред които лимитирана серия в розов прозрачен винил, аудио касета и комплект от пет аудио касети, всяка с уникално интро, записано от различен член да бандата.

Claire, Faye, H, Lee и Lisa ще направят и турне във Великобритания с 14 концерта на големи арени, което ще стартира през ноември 2021 г., а специален гост за шоутата ще бъде Sophie Ellis Bextor.

В новия албум, който отразява "едновременно тъмните краски на тъгата, но и обещанието за по-светло бъдеще", Steps отново работят с обичайните си партньори за създаване на музика Fiona Bevan, Ina Wroldsen и Karl Twigg. Сред песните има и такива, които са дело на хитмейкъра Greg Kurstin, познат със сътрудничеството си с Аdele и P!nk, и Hannah Robinson, която работи с Kylie Minogue.

Steps имат 14 сингъла в британския топ 10 в кариерата си до момента, включително песента номер 1 "Heartbeat/Tragedy". През 2017 г. изпълнителите отново се събраха за колекцията "Tears On The Dancefloor", от който е сингъла "Scared Of The Dark". Тя се изкачи до второто място в британската класация за албуми.

Списък на песните в "What The Future Holds":

1. What The Future Holds
2. Something In Your Eyes
3. Clouds
4. To The Beat Of My Heart
5. Father's Eyes
6. One Touch
7. Under My Skin
8. Heartbreak In This City
9. Come And Dance With Me
10. Don't You Leave Us Halfway
11. To The One
12. Hold My Heart

Новини