Sugababes се завърнаха с първи сингъл от новия си албум

15 септември 2023
Sugababes
Снимка от facebook.com/OfficialSugababes

Sugababes се завърнаха с нов сингъл. Песента е първа за триото от над 10 години, а още по-вълнуващата информация е, че е част от нов албум.

Преди големия си концерт в Лондон тази вечер певиците пуснаха новото си парче, озаглавено "When The Rain Comes". 

“Много ни хареса отново да сме в студиото и написахме тази песен през лятото, и усещаме, че е идеална, за да съвпадне с най-голямото ни шоу до момента", казват изпълнителките в изявление. “Тази песен е в чест на хората в живота ни, които са до нас и ни подкрепят в добро и зло. Ние трите също сме такива хора една за друга, затова решихме, че тази песен е най-добрият начин да отбележим този момент от нашето пътуване”. 

Миналия декември Keisha Buchanan, Mutya Buena и Siobhan Donaghy изненадващо пуснаха албума “The Lost Tapes” със записи от периода 2013-2014 г., когато се събраха под името MKS, съставено от първите букви от имената им.

“When The Rain Comes” е първият оригинален сингъл, който певиците издават под познатото си име Sugababes в оригиналния състав на групата от 2001 г. Според информацията той е първа извадка от нов албум, който се очаква през 2024 г.

Новини