Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Съдът остави Алек Болдуин на свобода
Съдът остави Алек Болдуин на свобода
Съдът остави Алек Болдуин на свобода Вторник, 27.11.2018 г., 17:26 ч. Актьорът получи обвинения след агресия заради откраднато паркомясто

Актьорът Алек Болдуин, прочут със своите пародии на президента Доналд Тръмп в телевизионната програма Saturday Night Live, е обвинен в опит за нападение заради бой за паркомясто, предаде Ен Би Си.

Заседанието на съда в Манхатън продължи по-малко от 1 минута. След прочетеното обвинение срещу актьора стана ясно, че остава на свобода. Обвинението заявява в съдебните материали, че Болдуин е признал при полицейския разпит, че са му „откраднали мястото за паркиране“ и той е „блъснал човека“, който е направил това.

Адвокатът на актьора Алън Абрамсон отрича обвиненията по адрес на неговия клиент. „Болдуин не е извършил никакво престъпление. Убедени сме, че делото ще бъде урегулирано в съда веднага, след като приключи напълно разследването“, каза той.

Актьорът беше арестуван на 2 ноември след инцидент в една от тесните улички на Манхатън, където дори в почивен ден трудно може да се намери място за паркиране. Той си харесал току-що освободило се място за паркиране, но бил изпреварен от 49-годишен шофьор. Болдуин не успял да овладее емоциите си и използвал сила. Потърпевшият е приет в болница.

Актьорът не за пръв път нарушава закона и проявява грубост. През 2004 г. в Ню Йорк той беше арестуван за неправилно шофиране на мотор в еднопосочна улица и повишаване на тон на полицай. През септември 2017 г. Алек Болдуин бе награден с най-престижната телевизионна награда „Еми“ за най-добра поддържаща мъжка роля в комедийната програма Saturday Night Live. Той е изпълнил над 80 роли в киното и телевизията.

Снимка: БГНЕС

Коментари