Take That отново заедно?

Robbie Williams и Gary Barlow пишат песни заедно

26 юни 2020
social
Снимка от facebook

Robbie Williams пише нова музика за Take That заедно с Gary Barlow.

Членовете на британската група се събраха с Robbie миналия месец за виртуален концерт. Именно това изпълнение вдъхновило музикантите отново да работят заедно.

В интервю Williams каза: "С Gary Barlow пишем песни заедно през последните няколко седмици. И да, с моите братя отново ще пътуваме заедно. Не знам кога ще се случи това, но определено ще го направим. Песните, които пиша, са по-зрели от това, което обикновено правя. Каквото и да правя и с когото и да го направя, ще бъде неочаквано"

Изпълнителят на "Аngels" напусна състава през 1995 г., за да гради самостоятелна кариера. Той се присъедини към тях отново в периода 2010-2012 г., като за последно участва в албума на Take That "Progress" от 2010 г.

Robbie Williams: съвременните поп звезди нямат индивидуалност

Другата новост около бандата е, че се работи по филм за тях, озаглавен "Greatest Days". Актрисите Ruth Wilson, Cush Jumbo и Rosamund Pike водят преговори за участие в лентата. Тя ще е базирана на мюзикъла "The Band", който се фокусира върху живота на няколко почитателки и е озвучен с песни на групата. Надеждите са продукцията да е готова още тази година.

В изявление за филма от Take That казаха: ""Greatest Days" е филм, посветен на всички, които ни подкрепяха през годините. Той поставя огледалото пред нашата публика - в него се почита нашата музика, но в същото време е изцяло за феновете и техните приятелства. Нашите почитатели направиха 30-годишно пътуване с нас и връзката ни с тях е изключително силна, затова да ги видим представени на екран от толкова силни и талантливи актриси е много вълнуващо".

Gary Barlow, Mark Owen, Howard Donald и Robbie Williams са изпълнителни продуценти на филма, както и на мюзикъла, който беше представен за първи път през 2017 г.

Take That започват своя музикален път с петима членове в Манчестър през 1989 г. Jason Orange обаче напусна окончателно през 2014 г. 

Новини