Taylor Swift стана булка

Певицата си партнира с Blake Lively за видеото към “I Bet You Think About Me”

16 ноември 2021
social
Снимка от кадър YouTube

Taylor Swift дискретно завладява сватбата на бившия си, а накрая за кратко става и булка, във видеото към песента “I Bet You Think About Me”. Клипът е режисиран от актрисата и приятелка на певицата Blake Lively. В ролята на младоженеца, който в деня на сватбата си е обсебен от мисълта за своята бивша любима, е актьорът Miles Teller. В песента с беквокали участва кънтри звездата Chris Stapleton.

Изпълнението е извадено от музикалния архив на Taylor. Композицията е била записана за албума “Red” от 2012 г., но в крайна сметка не е издадена. Сега песента е включена в презаписаната и преиздадена версия на колекцията, която е на пазара от миналата седмица. "Red (Taylor's Version)" е част от мащабния проект на певицата, в който тя записва наново първите си шест албума, за да си върне правата над музиката си, след като оригиналите бяха продадени от предишната ѝ музикална компания.  

След премиерата “Red (Taylor’s Version)” стана най-стриймваният запис от изпълнителка през дебютния ден в историята на платформата Spotify.

Swift представи заедно с обновения си албум и кратък филм към 10-минутната версия на песента от него “All Too Well”. В него участват актрисата от сериала “Странни неща” Sadie Sink и Dylan O’Brien от трилогията “Лабиринтът”.

Новини