"This Is Me… Now" вероятно ще е последният албум на Jennifer Lopez

13 Февруари 2024
Jennifer Lopez
Снимка от БГНЕС

Jennifer Lopez намекна, че "This Is Me… Now" вероятно ще бъде последния ѝ албум. 

Актрисата и певица ще издаде първия си музикален проект от десетилетие на 16 февруари. В ново интервю звездата обясни защо може да не издава нова музика в бъдеще. 

“Истината е, че не съм сигурна дали ще направя друг албум след този. Това е типичен за Jennifer Lopez / J.Lo проект и наистина се чувствам много удовлетворена, затова и със сигурност ще има колекционерски материали в някакъв момент”, разясни Lopez пред Entertainment Tonight факта, че с екипа ѝ подготвят различни корици на албума. 

"This Is Me… Now" ще бъде деветият албум на латинодивата, продължение на нейния трети албум "This Is Me… Then", който излезе през 2002 г.

“Усещам го като края на една ера за мен и началото на нова, затова не казвам "никога", но в момента се чувствам сякаш съм вложила душа и сърце в този проект и се вълнувам, но определно ми струваше доста", добави тя. 

И изглежда новият албум наистина ѝ е струвал доста, не само като физическо и емоционално усилие, но и буквално, във финансово отношение. Пред Hollywood Reporter Jennifer призна, че сама е платила за заснемането на придружаващия албума филм "This is Me … Now: A Love Story". 

“Всички ме помислиха за луда, когато казах, че ще го направя. Първоначално имахме финансиране, но после нещата пропаднаха. Отказаха се в последния момент и това беше моментът, в който си казваш "Добре, да направим само видео ли или просто да продължим и да свършим тази работа?", обясни 54-годишната звезда. 

Magic - Музиката, която обичаш

Новини