Тита, RDMK, Торино и Пашата идват в Бургас за Teen Boom Fest’22

Рекорден брой участници ще завладеят публиката на летния фестивал

15 август 2022
social

Рекорден брой - 100 участници ще завладеят публиката на летния фестивал. Сред тях са най-актуалните имена от шоу бизнеса и социалните мрежи.

TEEN BOOM FEST, вече се усмихва зад ъгъла и няма търпение отново да се превърне в най-завладяващата лятна емоция. Проявата, която се организира от Община Бургас за трета поредна година, по традиция ще се случи на познатата локация – Морска гара. В дните 20 и 21 август /събота и неделя/ публиката във фестивалната зона ще се наслади на фантастични срещи, а концертите в двете почивни вечери ще се помнят дълго време.

Третият пореден TEEN BOOM FEST ще събере 100 участници, сред които най-популярните инфлуенсъри, ютубъри, влогъри, блогъри и музиканти от социалните мрежи. Те ще се срещнат очи в очи със своите почитатели, за да си поговорят, снимат и забавляват.

Началото на събитието е обявено за 16.30 часа. Тогава ще стартират фен срещите с популярните инфлуенсъри. От 21.00 часа сцената на TEEN BOOM FEST'22 ще бъде домакин на най-големите музикални хитове.

Верен на своята мисия TEEN BOOM FEST’22 ще насочи прожекторите към важни теми за младото поколение и опасностите, които ги заобикалят - употребата на наркотични вещества, насилие, рисковете в социалните мрежи и други.

Първото издание на TEEN BOOM FEST се реализира през 2020 година. След две успешни издания, събирайки над 20 000 души, събитието се превърна в платформа за младото поколение между 8-25 години и техните семейства.

TEEN BOOM FEST се организира от Община Бургас. Ексклузивен медиен партньор е радио и телевизия THE VOICE.

Входът е свободен!

Новини