Канал 3 | The Voice | Magic FM&TV | Витоша | Веселина
гледай слушай
Том Ханкс и съпругата му вече се чувстват добре
Том Ханкс и съпругата му вече се чувстват добре
Снимка: БГНЕС
Том Ханкс и съпругата му вече се чувстват добре Понеделник, 23.03.2020 г., 15:06 ч. Актьорското семейство беше изписано от болница в Австралия миналата седмица, след като и двамата дадоха положителна проба за коронавирус

Том Ханкс се чувства по-добре след заразяването с коронавирус.

Преди десет дни носителят на „Оскар“ заяви, че той и неговата съпруга Рита Уилсън са хоспитализирани в Австралия. Миналата седмица двойката беше изписана от болницата и поставена под карантина.

„Привет! След първите симптоми миналата седмица, ние се чувстваме по-добре“, написа Ханкс в Twitter. Актьорът също така се изказа положително за домашната изолация - „Ти не заразяваш никого и теб никой не те заразява. В това има смисъл, не е ли така“, добави той. "Ще отнеме време, но ако се грижим един за друг, помагаме където можем и се откажем от някои удобства, това също ще отмине. Ще намерим решение заедно", завършва съобщението си Ханкс.

В Австралия актьорът снимаше биографичен филм за Елвис Пресли. След като му беше открита болестта, проектът беше замразен за неизвестно време, а неговият режисьор Баз Лурман се намира под домашна карантина заедно с цялото си семейство.

 

Коментари